Известие

Collapse
No announcement yet.

трети стоп

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
    Баце Бобо. тая фатка става само ако номера ти е монтиран леко по-надолу кът моя и понеже аз не съм то вчера, та като я купувах им казах да го монтират малко по-надолу за да има начин да си разиграя кунг-футо
    Така и баба знае
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
      Така и баба знае
      тя баба ми, Бобо, само Алфи е карала съм чувал
      Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
        тя баба ми, Бобо, само Алфи е карала съм чувал
        Блазе и - били са истински алфи
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Last edited by nightroller; d.m.y г., 01:42.
          Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Ползвам темата на колегата да ви попитам нещо. Днес сменях диодчетата на третия стоп. Под него ми направи впечатление, че има реле, което е хванато с два шестограма, същите като тези на третия стоп. За какво е това реле и защо е забито под третия стоп. На пръв поглед няма нищо общо с него. Нито общи проводници, нито куплунги.... За какво е и защо е навряно там
            Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum

EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer

Comment

Първоначално публикувано от andro88 Покажи съобщение
              Ползвам темата на колегата да ви попитам нещо. Днес сменях диодчетата на третия стоп. Под него ми направи впечатление, че има реле, което е хванато с два шестограма, същите като тези на третия стоп. За какво е това реле и защо е забито под третия стоп. На пръв поглед няма нищо общо с него. Нито общи проводници, нито куплунги.... За какво е и защо е навряно там
              Вероятно е приемника за алармата. Води се M35.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

Преди време като свалях задната кора и аз видях този странен модул но не си зададох въпроса за къде е Та и аз го имам но нямам аларма Не съм сигурен но мисля дали това реле не определя времето за светене на плафона в багажника
                ALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща

Comment

Първоначално публикувано от iveli Покажи съобщение
                  Преди време като свалях задната кора и аз видях този странен модул но не си зададох въпроса за къде е Та и аз го имам но нямам аларма Не съм сигурен но мисля дали това реле не определя времето за светене на плафона в багажника
                  Не това е антената на централното съответно и приемника, а централно има всяка 166 без значение дали е с заводска аларма или не.
                  Alfa Romeo 166 3.0 V6 24v 220hp 11/2001г.-Настояща!
                  Alfa Romeo 156 1.6TS 120hp 1999г. & Opel Tigra 1.4 16v 90hp 1996г. на жената - Бившите!
                  FIAT Bravo 1.2 16v 82hp 10/1999г.-Някога отдавна!

Comment

Нали за централното е диодчето на жабката на таблото Или това диодче е само индикация а този модул е приемника
                    ALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща

Comment

Първоначално публикувано от iveli Покажи съобщение
                      Нали за централното е диодчето на жабката на таблото Или това диодче е само индикация а този модул е приемника
                      Това диотче е индикация само и то за тези с фабрична аларма, инече другите го имат но не е активно.
                      Alfa Romeo 166 3.0 V6 24v 220hp 11/2001г.-Настояща!
                      Alfa Romeo 156 1.6TS 120hp 1999г. & Opel Tigra 1.4 16v 90hp 1996г. на жената - Бившите!
                      FIAT Bravo 1.2 16v 82hp 10/1999г.-Някога отдавна!

Comment

Аз така и не разбрах как се сваля тоя трети стоп! Развих винтовете и до там......... освен винтоветенвнзадната част има и два щифта. Е не Моа да ги извадя и тва е!
                        "Свини! Вечно ли искате да живеете?!" Фридрих Велики — 1757 г.
                        sigpic

Comment

Дърпай,откопчават се!И аз мислех че ще се счупи нещо ама излизат накрая.
                          5 Ланчии зад гърба си!
                          И една Alfa 166 със смесени чуства засега!

Comment

Накъде, нагоре ли, към мен ли......
                            "Свини! Вечно ли искате да живеете?!" Фридрих Велики — 1757 г.
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от leshoiad Покажи съобщение
                              Накъде, нагоре ли, към мен ли......
                              Нагоре и към теб. Двойно движение. Има две пластинки като чопове и ако са много разкрачени си иска малко по голяма сила (но внимателно). Може да си помогнеш и с тънка отверка в зоната на чоповете.
                              Успех.
                              sigpic
                              Живота е компот и всеки се бори за слива във него.
                              АЛФА РОМЕО 156 1,9 JTD предишна
                              АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD сегашна 150p.s. 2003г

Comment

Working...
                              X