If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Баце Бобо. тая фатка става само ако номера ти е монтиран леко по-надолу кът моя и понеже аз не съм то вчера, та като я купувах им казах да го монтират малко по-надолу за да има начин да си разиграя кунг-футо
Ползвам темата на колегата да ви попитам нещо. Днес сменях диодчетата на третия стоп. Под него ми направи впечатление, че има реле, което е хванато с два шестограма, същите като тези на третия стоп. За какво е това реле и защо е забито под третия стоп. На пръв поглед няма нищо общо с него. Нито общи проводници, нито куплунги.... За какво е и защо е навряно там
Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum
Ползвам темата на колегата да ви попитам нещо. Днес сменях диодчетата на третия стоп. Под него ми направи впечатление, че има реле, което е хванато с два шестограма, същите като тези на третия стоп. За какво е това реле и защо е забито под третия стоп. На пръв поглед няма нищо общо с него. Нито общи проводници, нито куплунги.... За какво е и защо е навряно там
Преди време като свалях задната кора и аз видях този странен модул но не си зададох въпроса за къде е Та и аз го имам но нямам аларма Не съм сигурен но мисля дали това реле не определя времето за светене на плафона в багажника
Преди време като свалях задната кора и аз видях този странен модул но не си зададох въпроса за къде е Та и аз го имам но нямам аларма Не съм сигурен но мисля дали това реле не определя времето за светене на плафона в багажника
Не това е антената на централното съответно и приемника, а централно има всяка 166 без значение дали е с заводска аларма или не.
Аз така и не разбрах как се сваля тоя трети стоп! Развих винтовете и до там......... освен винтоветенвнзадната част има и два щифта. Е не Моа да ги извадя и тва е!
"Свини! Вечно ли искате да живеете?!" Фридрих Велики — 1757 г.
sigpic
Нагоре и към теб. Двойно движение. Има две пластинки като чопове и ако са много разкрачени си иска малко по голяма сила (но внимателно). Може да си помогнеш и с тънка отверка в зоната на чоповете.
Успех.
sigpic Живота е компот и всеки се бори за слива във него.
АЛФА РОМЕО 156 1,9 JTD предишна
АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD сегашна 150p.s. 2003г
Comment